Virtus.pro обявиха нов CS:GO отбор

Jame, AdreN, buster, SANJI и Qikert, заедно с техния треньор dastan направиха трансфер от досегашния си отбор AVANGAR в легендарния Virtus Pro. EPICENTER 2019 ще е първият турнир, в който ще играе новия състав.

Генералният мениджър на компанията Roman Dvoryankin заяви, че това е голям ден за VP, които отварят нова глава от своята история. Той се надява, че с тази промяна CS:GO отборът ще се състезава отново на най-високо ниво и ще бъде чудесно допълнение към вече изградения Dota 2 отбор, който е от световна класа.

Новите попълнения слагат край на традицията отборът да е съставен изцяло от полски играчи. Дълги години VP имаха в състава си легендите Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski, Filip “NEO” Kubski, Wiktor “TaZ” Wojtas, Paweł “byali” Bieliński и Janusz “Snax” Pogorzelski. В последствие през огранизацията минаха MICHU, Vegi, snatchie, phr, TOAO, morelz, OCOLICIOUZ, Loord, KubiK, Junior и kuben. Roman изрази благодарността си към всички досегашни играчи и им пожела още много професионални успехи.

Новият капитан на отбора Dzhami “Jame” Ali заяви, че това е изключително вълнуващ момента за всички. Той и неговите съотборници са изключително щастливи от възможността да се присъединят към един от най-големите брандове в света и че ще направят всичко възможно да го върнат към челните места на големите турнири.

Leave a Reply

Your email address will not be published.