TSM с втора победа в сплита с решителна игра срещу CLG

След особено тежка първа седмица, TSM най-сетне успяха да възвърнат формата си, побеждавайки с лекота Evil Geniuses и CLG след тях.

Значително по-несигуните им действия от първите мачове бледнеят пред решителността, която е обладала екипа тази седмица. Прецизната игра на TSM в началото на мача срещу CLG се оказа ключова за тяхната победа.

От групови стълкновения до макро решения, екипът очевидно е открил борбения си дух. Kasper “Kobbe” Kobberup показа изключителни умения с Xayah, a Sergen “Broken Blade” Çelikc се включи с множество добре планирани ултимати с Ornn.

Схватката бе освен това и поредното тежко представяне за CLG. Композицията на отбора не позволи на играчите адекватен шанс срещу шампионите на TSM.

С края на този мач, CLG са единственият отбор без нито една победа на LCS. Следващата седмица ще получат шанс да прекратят злощастния рекорд, когато се изправят срещу Evil Geniuses и Immortals.

TSM имат шанс да останат в групата на победителите, стига да се справят подобаващо срещу Team Dignitas и Golden Guardians.

Leave a Reply

Your email address will not be published.