S1mple породи нови слухове, че ще напусне Twitch

Професионалният Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) играч и Twitch стриймър s1mple, разкритикува платформата в първия си ден след бана, който изтърпя. Това разпали слуховете, че той може скоро да се премести в Mixer.

S1mple беше баннат от Twitch за използване на хомофобска реч по време на негов стрийм. Това е втори път, в който платформата го наказва на това основание.

Стриймърът не бе в добро настроение по време на първия си стрийм след наказанието. Според него, Twitch “напълно са си изгубили ума” да го накажат по такъв начин за това, което е казал.

Те идиоти ли са? Кога съм казал, че не харесвам определени хора? Какво, не мога ли да използвам каквито думи сметна за добре?

S1mple и преди е говорил против Twitch, казвайки, че те трябва да се интересуват от контекста, в който са казани определни думи. Според него, ако те са знаели, че се шегува и не е използвал думите си с цел да обиди някой, то тогава няма как да му наложат бан.

Виждайки гнева на стриймъра към Twitch, много от феновете му го питат дали няма да смени платформата в скоро време.

За момента остава неясно какви са плановете на S1mple и дали той ще се присъедини към Ninja и останалите му колеги в Mixer. Единственото сигурно е, че той и Twitch не хранят добри чувства един към друг.

Leave a Reply

Your email address will not be published.