Гледайте днес във Fortnite ексклузивен Star Wars: The Rise of Skywalker клип

Fortnite ще е домакин на още едно емблематично събития на живо в играта, като този път ще има сериозна връзка с реалния свят. За първи път играта ще покаже ексклузивен клип от Star Wars: The Rise of Skywalker, няколко дни преди премиерата на филма на 20 декември. Събитието е днес, 14 декември.

За премиерата на клипа се разбра за първи път миналата седмица, но Epic разкриха някои подробности преди два дни по време на Game Awards. От студиото казаха, че ще отворят вратите на виртуален свят точно в 20:30 ч. българско време. Клипът ще се излъчи половин час по-късно в киносалона на Risky Reels. J.J. Abrams, който е режисьор на филма, ще бъде замесен в тази премиера, но все още не е ясно точно по какъв начин.

По време на награждаването си за най-добра игра, криейтив директора на Epic, Donald Mustard, подхвърли идеята, че това са първи стъпки към създаването на метавселена, чийто домакин да е Fortnite. Mustard специално обърна внимание, че визията за играта е да бъде свят, в който “всички да живеят заедно”.

Събитието по-късно днес, ще бъде голям момент за Fortnite и Star Wars, като всички ще могат да го изгледат малко след това на запис. Преди дни Epic пуснаха втората си официална порция Star Wars скинове, включително такива на Rey и Finn. Миналия месец Fortnite продаваха официален Stormtrooper скин, за да отбележат пускането на играта Star Wars Jedi: Fallen Order.

Leave a Reply

Your email address will not be published.