MinD_ContRoL продължава напред в силния Dota 2 турнир MadMoon

Отборът на българина Иван “MinD_ContRoL” Иванов Nigma победи Ninjas in Pyjamas с 0:2 и допусна загуба от Virtus.pro с 1:2 в групите на WePlay! Dota 2 Tug of War: Mad Moon.

Преди това VP успяха да вземат първия си мач в група B срещу Aggressive Mode, който им позволи да играят срещу Nigma в спор за първото място в нея. От турнира изпадна NiP след загуба от Aggressive Mode с 2:1.

В другата група Team Secret очаквано спечели срещу B8 с 2:0 и се изправи срещу Gambit Esports, които пък надвиха със същия резултат Infamous Gaming. В спора между победители отново Team Secret се оказаха по-добри и спечелиха с 2:0 и място на полуфиналите. От групата изпадна Infamous Gaming след загуба с 0:2 от B8.

Днес срещите продължават с последните мачове от групите, които ще определят финалното класиране в тях. Може да ги проследите на живо с коментар на български от Team Vrkolak на техния официален Twitch канал.


Стани част от екипа на eSportsGo!

Знаеш всичко за любимата ти игра? Електронните спортове са твоя страст? Искаш да допринесеш за развитието им в България?

Ако искаш да помагаш със съдържанието на сайта, да пишеш новини, да взимаш интервюта от играчите и хората, които са част от общността, изпрати ни e-mail на office@esportsgo.bg