MinD_ContRoL остана с минимални шансове да продължи в плейофите на WePlay! Pushka Leaguе

Иван “MinD_ContRoL” Иванов не успя да помогне на своя отбор Nigma във важната среща срещу OG по време на силния Dota 2 турнир WePlay! Pushka League. Тимът на MC загуби с 2:0 в четвъртия си мач в групата и така, след само един успех до момента, е на крачка от отпадане от надпреварата.

Nigma се нуждаеха от три победи в оставащите си три мача, за да са почти сигурни участници в плейофите, но загубата им оставя само теоретични шансове.

Ceb и компания показаха много стабилна игра по време на целия мач, като пред първата част трима играчи на OG завършиха с двуцифрени убийства за убедителното 42-17. Втората среща също беше доминирана от OG и всички играчи на тима имаха много равностойни показатели със средно K/D/A – 7/1/20 за всеки един от тях.

Следващият мач на Nigma e във вторник срещу Alliance, в чийто състав е другия българин в надпреварата Николай “nikobaby” Николов. MinD_ContRoL може да отпадне още преди него, ако Liquid успеят да спечелят своята среща срещу OG Seed и така да станат недостижими в класирането за Nigma.