MidOne официално напуска Dota 2 отбора на Secret

Team Secret освободи финално Yeik “MidOne” Nai Zheng от Dota 2 отбора си. До сега той беше със статут на неактивен играч, след като през ноември беше привлечен Lasse “MATUMBAMAN” Urpalainen. Тогава не беше обявена ясна причини за решението. MidOne имаше желание да си вземе почивка от състезанията и двете страни не бяха сигурни как точно да постъпят в създадената ситуация.

Secret пожелаха всичко най-добро и много нови професионални успехи на MidOne, който дойде в тима през 2016 година, за да играе заедно с Clement “Puppey” Ivanov. В интервю по време на The International 2017 той каза, че за него Puppey е един от най-добрите капитани, с които може да играеш и това е била основната причина да избере Team Secret.

MidOne вече има нов отбор, като негови съотборници ще са Michael “ninjaboogie” Ross Jr. и други бивши SEA играчи. Новият отбор, SEAMonkeys, не успя да се класира за DreamLeague Season 13 Major, но е много вероятно да се задържат заедно и да участват в следващите Dota Pro Circuit квалификации.

От своя страна Secret успяха да спечелят място DreamLeague Season 13 Major, който започва на 18-ти януари, след като показаха много добро ниво на европейските квалификации.

Leave a Reply

Your email address will not be published.