J.Storm разпускат своя Dota 2 ростер

J.Storm своя Dota 2 ростер според на страницата с квалификациите на ESL One, както и Major и Manor регистъра на Valve.

Когато някой се опита да потърси J.Storm в регистъра не излиза никакъв резултат, което означава, че ростерът вече не е регистриран за игра в квалификациите. Вместо това капитанът на отбора Clinton “Fear” Loomis и останалите играчи да включени в нов стак, Business Associates.

Понастоящем не е направено изявление от организацията и никой от играчите не е коментирал хода. Последната активност в Twitter акаунта на J.Storm е от 20 януари и е ретуит на анонсите на двама членове на отбора, че напускат организацията.

Това много наподобява ситуацията с Forward Gaming от миналия сезон, където самата организация изглежда е прекратила дейността си. Липсата на изявление от J.Storm обаче означава, че може да се наложи да разчитаме на играчите да обяснят какво се е случило, докато не стане налична повече информация.

Понастоящем не е ясно дали “Fear” и неговият екип ще успеят да запазят своите 920 DPC Points или те ще потънат заедно с J.Storm, ако организацията наистина прекратява дейността си.

Business Associates ще се съревновават в затворените северноамерикански квалификации за ESL One в Лос Анджелис на 9 февруари.