Duplicate и Oxygen са новите попълнения на SKADE

Esports организацията SKADE, чийто отбор по Counter Strike: Global Offensive е съставен изцяло от българи, обяви официално присъединяването към състава на Виктор „Duplicate“ Митев и Благой „Oxygen“ Димитров. Duplicate се подвизаваше до момента във FATE, a Oxygen игра последно в българския MK.BPro.

Duplicate и Oxygen ще заемат местата на досегашните титуляри Иван „Rock1nG“ Стратиев и Костадин „rafftu“ Турбинов, които ще бъдат резерви.

Промяната в състава идва след няколко седмици на неубедителна игра по време на Home Sweet Home Cup и други онлайн турнири. SKADE записа и спад в световната ранглиста с двадесет места до 54-то, на което се намират в момента.

Капитанът на отбора Теодор „SPELLAN“ Николов коментира в изявление, че е разочарован от това, че първоначалната им петица не е успяла да донесе търсените резултати. Той добавя, че се чувства още по-мотивиран да работи с новите си съотборници и вярва, че с тях отборът ще успее да постигне големи успехи.

SKADE вече записаха първа победа с обновения ростър по време на WINNERS League Season 4 Europe срещу отборът на AGF с 16:8. Следващият двубой на българите срещу ALTERNATE aTTaX по време на ESEA MDL Season 34 Europe.