Dendi разказа подробности за новия си отбор

Измина малко над месец от формирането на новия отбор на Danil “Dendi” Ishutin, с който той ще участва в “2019-20 Dota Pro Circuit”. И капитанът обясни причините за неговото решение.

Според Dendi, въпреки че първият лагер на отбора не доведе до класиране за квалификациите на DreamLeague Season 13 Major, той все пак е бил успешен. Това той заяви в първото си качено видео в YouTube от две години насам.

“Събрахме се на този лагер, още преди дори да сме играли заедно онлайн. Това беше и моята първоначална идея, да се видим и да започнем работим”, каза Dendi.

Dendi събира отбора да тренира преди първото им участие в квалификации и всичко изглеждаше чудесно в първите рундове, където форматът беше елиминационни мачове best-of-one. Те дори успяха да победят For The Moon, преди да отстъпят от Modus Unity само на един мач от Топ Осем.

Отборът, който Dendi е събрал, включва двама бивши негови съотборници, Alik “V-Tune” Vorobey и Nikola “LeBronDota” Popović. Той се фокусира върху привличането им още преди да е ясно кои играчи ще запълнят оставащите две позиции. В последствие те бяха заети от Alexey “nongrata” Vasilyev и Rinat “KingR” Abdullin.

Към момента отборът на Dendi използва базата на Team Spirit. В следващите няколко седмици те ще се включат в по-малки турнири, за да натрупат съзтезателно игрово време заедно, като подготовка за квалификациите за ESL One Los Angeles Major. Те заповат на 9-ти февруари.

Leave a Reply

Your email address will not be published.