Cloud 9 с впечатляваща статистика и най-висок KDA от всички LCS отбори

След четири седмици игра от 2020 Spring Split, Cloud 9 се позиционираха като най-добрият отбор от участниците. Всички победи до момента са изключително убедителни и чисти.

Статистиката на Cloud 9 също е доста впечатляваща. Те записаха само 33 умирания, а техния KDA е 4.09. Вторият най-добър отбор по този показател е Origen – 1.81, което показва разликата в нивото, на което играят C9 в момента.

Друга показателна статистика е продължителността на мачовете на отбора – средно 30.1 минути са необходими на Cloud 9 да затвори срещите си в своя полза. Това е и най-ниския резултат сред всички LCS отбори. Началната фаза на мачовете е изключително силна за C9, като до 15-тата минута разликата в златото е повече от 2 400. Французите са винаги и първият отбор, който да вземе три кули.

Може да се насладите на играта им в следващите им мачове срещу CLG и Immortals. LCS продължава след два дни – 22 февруари, събота.


Стани част от екипа на eSportsGo!

Знаеш всичко за любимата ти игра? Електронните спортове са твоя страст? Искаш да допринесеш за развитието им в България?

Ако искаш да помагаш със съдържанието на сайта, да пишеш новини, да взимаш интервюта от играчите и хората, които са част от общността, изпрати ни e-mail на office@esportsgo.bg