Скоро започват квалификациите за Dota 2 Invitational на ONE Esports в Джакарта

След успешното дебютно Dota 2 събитие на ONE Esports, Singapore World Pro Invitational, организаторът е готов да представи и второто си събитие на публиката.

Два отбора ще могат да се присъединят към 10 директно поканени отбора в Джакарта за турнира. 12-те отбора ще се сражават за награден фонд от $500 000 и шампионския пояс.

Квалификациите са отворени за участници от Сингапур, Малайзия, Филипините, Тайланд, Индонезия и Виетнам. 64 отбора от всяка страна ще се състезават във формат best-of-one, а последните четири отбора ще играят best-of-three. Към офлайн квалификациите ще премине по един отбор от всяка държава.

Регистрацията за отворените квалификации започва на 14 февруари. Онлайн квалификациите за всяка страна ще се играят от 14 до 23 февруари, а кулминацията ще се проведе от 7 до 8 март в Куала Лумпур и 14 до 15 март в Джакарта.

Събитието не е част от Dota Pro Circuit, но ONE Esports доказаха пред света способността си да организират професионален турнир през декември миналата година в Сингапур.

One Esports също така ще бъде домакин на последния 2019-2020 DPC Major в Сингапур през юни.

Leave a Reply

Your email address will not be published.