Режимът Trios може да се завърне във Fortnite съвсем скоро

Специалният режим за игра в отбори от трима играчи потенциално може да се появи и в Chapter 2, твърди data miner, който е открил “Trios” като опция в плейлистите на интерфейса.

След продължително отсъствие, Trios явно ще се завърне в Battle Royale-a на Fortnite съвсем скоро. Информацията идва от FireMonkey, познат лийкър на Fortnite информация, който съобщи на 12 февруари, че “Trios” е избутан в началото на списъка с плейлисти в API-я на играта.

Измина почти година откакто Trios бе представен като Limited Time Mode (LTM), но мнозина пожелаха режимът да остане за постоянно. Към момента активният LTM е “Search and Destroy”, който е базиран на популярния режим в CoD и CS:GO.

Макар да е официално премахнат от Fortnite, Trios е любимият режим на много играчи. Трима от най-популярните състезатели, Mongraal от FaZe, benjyfish от NRG, и Mitr0 от Team Liquid се състезаваха в режим Trios през 2019 г. и спечелиха няколко събития заедно.

Фенове от месеци се молят за завръщането на Trios, като някои смятат, че това е най-идеалният състезателен режим в играта.

Не е изключено Fortnite да обявят турнир с режима Trios, който да се състои във втория Fortnite World Cup това лято.