Отборите, които се класираха за ESL One Los Angeles Dota 2 Major

Затворените квалификации приключват, а това означава, че отбори от всеки регион се настаняват в местата си за ESL One Los Angeles Major, който ще се проведе в Shrine Auditorium от 15 до 22 март.

Това е третия Major от сезона 2019-20 на Dota Pro Circuit и следва абсолютно същия формат като последните два, без промени в регионалните дистрибуции, използвани в DreamLeague Season 13 Major миналия месец.

Петнадесет отбора от регионалните квалификации и един отбор от StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Season 3 ще се борят за $1 милион и 15 000 Pro Circuit точки, опитвайки се да се класират за The International 2020.

Китайските квалификации бяха отложени поради избухването на коронавируса. Пренасрочени са да започнат на 14 февруари. Vici Gaming също така ще изпуснат този Major, така че ще има един китайски отбор, който ще се класира без да е присъствал на Minor-a.

Щом са ясни първите 15 отбора, SLi Minor квалификациите ще започнат, за да извадят нов списък от 8 отбора, които ще се борят за първото място на Major-a. Събитието ще се проведе между 5 и 8 март.

РегионОтбор
EuropeTeam Secret
EuropeOG
EuropeTBD
ChinaTBD
ChinaTBD
ChinaTBD
Southeast AsiaFnatic
Southeast AsiaGeek Fam
Southeast AsiaTBD
CISTBD
CISTBD
North AmericaTBD
North AmericaTBD
South AmericaTBD
South AmericaTBD
SLi Minor ChampionTBD

Няколко отбора като TNC Predator, Vici и Secret почти са запазили позициите си в TI10, но шанс и за други екипи, като Evil Geniuses или Invictus Gaming, да достигнат нивото.