Одобриха визата на Broxah, ще се включи в четвъртата седмица на 2020 LCS Spring Split

Отне известно време, но най-сетне одобриха визата на Mads “Broxah” Brock-Pedersen, новия jungler на Team Liquid.

Съизпълнителният директор на Team Liquid Steve Arhancet заяви пред ESPN, че Broxah няма да започне да играе за Liquid този уикенд, но се надява, че ще успее да се премести в Северна Америка навреме за четвърта седмица от пролетния сплит на LCS 2020. Shern “Shernfire” Cherng Tai ще продължи да оглавява позицията на “Broxah” дотогава.

Изявите на Team Liquid през последните две седмици не са твърде силни. Отборът е вързан на четвърто място с четири други отбора на 2-2. Загубите им от Team Dignitas и Cloud9 бяха трудно преодолени, но истинският им потенциал тепърва ще се отключи с “Broxah”. 22-годишната суперзвезда беше един от най-добрите jungler-и по време на LEC и бе ключова част от успеха на Fnatic на Световното първенство през 2018 г.

Много играчи в северноамерикански отбори страдаха от проблеми с визите тази година, включително и “Shernfire”. На Evil Geniuses им се наложи да изтикат напред jungler-a Andy “AnDa” Hoang и mid laner-а Aidan “5fire” Reckamp, когато проблеми с визите попречиха на техните нови Academy членове да пристигнат навреме.

На Team Liquid им предстоят няколко по-лесни мача този уикенд срещу 100 Thieves и Golden Guardians. Те ще се опитат да поддържат нещата стабилни преди пристигането на “Broxah” следващата седмица.