CS:GO обществото е шокирано от часовете, които s1mple е вкарал в играта

Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev е определян като един от най-добрите играчи на CS:GO за всички времена, а общите му часове във водещия FPS на Valve доказват, че е необходимо повече от прост талант.

Не е тайна, че ако искате да овладеете нещо, трябва да го правите отново и отново. Всички сме чували за онези 10 000 часа.

S1mple е в замия връх на играта и е приет за един от най-механично надарените играчи на CS:GO. 22-годишната Counter-Strike сензация може да промени хода на мача с едно мигане, било то с пушка или снайпер.

Вече носещ знамето на Na’Vi, украинецът доведе своя отбор до множество LAN победи, включително и на все още протичащия Blast Premier, където и s1mple, и electronic запратиха Astralis към вратата.

Именно по време на стрийма от Blast Premier фен забелязал общите часове, които s1mple е вкарал, сам-самичък, в CS:GO – изумителните 16,122 часа или почти две календарни години!

Разбира се, Counter-Strike изисква стегнат график от играчите си, за да стоят крачка пред конкуренцията. Освен това s1mple често стриймва на собствения си канал в Twitch, което също допринася и към тренировките, и към безумно високото число.

А нека не забравяме, че украинецът със сигурност има повече от един акаунт, като се има предвид VAC банът му през 2014 г. Каква ли е общата сума?