Новости относно визата на Broxah

Съизпълнителният директор на Team Liquid Steve ‘Liquid112’ Arhancet споделя нова информация във връзка с визата на новия jungler за LCS, Mads ‘Broxah’ Brock-Pedersen.

Отборът по League of Legends взе сериозното решение да замести Jake ‘Xmithie’ Puchero, който бе част от всички LCS титли на отбора през 2018 и 2019 г., с jungler-a на Fnatic “Broxah” преди началото на тазгодишния сезон.

Поради проблеми с издаването на американска виза за новия датски играч обаче Team Liquid все още не са дебютирали новия си ростер. Вместо това, отборът първоначално бе принуден да тренира с новия стратегически треньор и бивш mid lane-ър Eugene ‘Pobelter’ Park, преди да вкара jungler-a Shern ‘Shernfire’ Cherng Tai дни преди началото на сезона.

“Shernfire” е jungler-a на Team Liquid на LCS, докато отборът чака визата на “Broxah”

Arhancet сега споделя, че до 6 февруари трябва да научат “по един или друг начин” каква е съдбата на “Broxah”.

“Знам, че бяхме доста тихи по отношение на ситуацията с визата за ‘Broxah’. Това се дължи главно на факта, че голяма част от процеса е извън контрола ни”, казва той. “Този четвъртък е важна дата – дотогава ще научим дали визата е одобрена или отказана.”

Макар одобрената виза да не е гарантирана, ясно е, че “Broxah”, който достигна финала на Worlds през 2018 с Fnatic, значително би подобрил интернационалните резултати на Team Liquid. През последните 2 години Liquid доминират домашната сцена, но не успяват да настигнат останалите отбори в световен мащаб.

В резултат на това, в случай че визата на “Broxah” е действително одобрена, отборът ще има предостатъчно време да го интегрира в екипа преди да поемат към частта от сезона, която наистина има значение за тазгодишния успех на Team Liquid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.