Най-добрите FIFA 20 ICON-и под 500к за конзоли

Картите ICON са едни от най-редките в FIFA Ultimate Team. Тези играчи могат да направят неща на виртуалния терен, каквито много малко златни играчи имат възможност.

Всеки иска да притежава Ruud Gullit, Ronaldo (R9) и Johan Cruyff, но тези ICON-и са немислими за огромната част от FIFA 20 потребители.

Въпреки това, има някои ICON-и на трансферния пазар, които са на по-достъпни цени. Вижте някои от тях, които са под 500к към днешна дата.

Roberto Baggio 89 (Baby/Base ICON)
Италианската легенда ще ви струва 407к за PS4 и 400к за Xbox. Той може да направи Elastico и Sombero Flick, а също така е изключително добър дори с по-слабия си ляв крак, което ще открие добри възможности в атака.

Alessandro Nesta 90 (Mid ICON)
Друг изключителен италиански играч. Може да се сдобиете с него срещу 439к за PS4 и 498к за Xbox. Един от най-добрите защитници на всички времена. Високият италианец притежава 90 strength, 85 aggression и 86 jumping, което му позволява да доминира останалите играчи при играта с глава.

Roy Keane 88 (Mid Icon)
Ирландският национал може да бъде ваш срещу 455к за PS4 и 470к за Xbox. Малко ICON-и могат да се доближат до ефективността на Keane в средата на терена. Като играч на Манчестър Юнайтед той беше изключително отличен и агресивен полузащитник и това е отразено блестящо в уменията му в играта. Той притежава 94 aggression, 82 jumping и 91 interceptions, което го прави един от най-добрите играчи за тази позиция, които може да имате.

Hernan Crespo 87 (Mid ICON)
Аржентинецът струва 439к за PS4 и 435к за Xbox. С 89 attacking positioning, 92 finishing и 82 shot power Crespo със сигурност един от най-добрите нападатели под 500к FUT coins. Благодарение на високия си attacking positioning скил, той може да се позиционира изключително добре в преден план и да завърши перфектно атаката ви.

Edwin van der Sar 87 (Baby ICON)
Холандската легенда на Манчестър може да бъде ваш срещу 245к за PS4 и 210к за Xbox. Може би най-добрият избор за вратарската позиция, който да изберете. Цената му, разбира се, е висока за вратар, но не и за такъв, който постоянно ще прави невъзможни спасявания.

Leave a Reply

Your email address will not be published.