Легендарният Формула 1 шампион Емерсон Фитипалди поздрави българските SIM рейсъри

Двукратния световен шампион във Формула 1 за 1972 и 1974 година направи страхотна изненада и се включи за кратко в тренировъчната сесия на българския, виртуален, пистов шампионат – BULERS. Фитипалди поздрави феновете в България и им пожела да стават все по-бързи.

Заслугата за този невероятен жест от страна на Фитипалди има световния картинг шампион Никола Цолов. По време на извънредното положение той поддържа форма в сим рейсинг шампионата на България. Никола и най-малкия син на Фитипални са приятели и се състезават заедно по трасетата в Европа. Фитипалди младши, периодично тренира с българските сим рейсъри, който му помагат със съвети и тънкости. В края на една от тренировъчните сесии, Емо извика баща си за да поздрави приятелите му в България.

ЕМЕРСОН ФИТИПАЛДИ – За нас беше чест да разменим няколко думи с легендата във F1! Шапки долу!

За нас беше чест да се докоснем до легендарния световнен шампион от Формула 1 ЕМЕРСОН ФИТИПАЛДИ!

Публикувахте от Pitlane.TV Gaming в Сряда, 27 май 2020 г.

Вторият сезон в BULERS сериите се очаква да започне в средата на юни, като организаторите са подготвили много и приятни изненади, като популярни гост пилоти, нови трасета, нов автомобил. За първи път ще се учреди и награден фонд, който ще нараства от дарения на фенове и зрители.