Интересни сблъсъци в груповата фаза на Dota 2 турнира Mad Moon

Турнирът WePlay! Dota 2 Tug of War: Mad Moon започва утре, 19 февруари, а обявените групи ще ни предложат любопитни сблъсъци между стари съотборници. Можете да ги гледате на живо през канала на организаторите в Twitch – WePlayEsports.

Danil “Dendi” Ishutin ще се изправи срещу Clement “Puppey” Ivanov за първи път, след като двамата напуснаха Na’Vi. Те играха заедно в продължение на четири сезона. Фаворит е отборът на Secret, който спечели Major и се класира за ESL One Los Angeles, като това са две неща, които B8 не успяха да направят.

Другата любопитна среща ще е тази между Virtus.Pro, които бяха последния отбор, който получи покана за турнира и бившия играч на отбора Ilya “Lil” Ilyuk и останалите играчи от Aggressive Mode.

Всички мачове преди плейофите, освен Decider двубоя, ще се играят във формат best-of-three. Победителите в групите ще се класират директно за полуфиналите, а последните отбори във всяка група отпадат от турнира. Самите плейофи ще са във формат best-of-three, докато финалите ще са best-of-five.

Турнирът е с награден фонд от $ 300 000, като ще има и две индивидуални награди – The Best Core и The Best Support. Играчите, които спечелят тези призове ще получат допълнителна парична награда в размер на $ 10 000.


Стани част от екипа на eSportsGo!

Знаеш всичко за любимата ти игра? Електронните спортове са твоя страст? Искаш да допринесеш за развитието им в България?

Ако искаш да помагаш със съдържанието на сайта, да пишеш новини, да взимаш интервюта от играчите и хората, които са част от общността, изпрати ни e-mail на office@esportsgo.bg