Денвър ще е домакин на CS:GO Pro League season 11

ESL обявиха официално Денвър за домакин на CS:GO Pro League season 11. Финалите ще се проведат от 10 до 12 април. Преди тях ще може да се насладим на четири седмици страхотни мачове по време на груповата фаза през март и началото на април. Първите шест отбора ще се изправят един срещу друг в 1stBANK Center пред хиляди фенове. Наградният фонд на надпреварата ще бъде $ 750 000.

Лигата се завръща на американска земя, след като последните три години финалите се проведоха във Франция и два пъти в Дания. От компанията са организирали финали в САЩ и преди – два пъти в Далас и веднъж в Бърбанк.

Henry “HenryG” Greer и Alex “Machine” Richardson ще са основните кастъри, а към тях ще се включат и Chad “SPUNJ” Burchill, David “DAVEY” Stafford и Tres “stunna” Saranthus.


Стани част от екипа на eSportsGo!

Знаеш всичко за любимата ти игра? Електронните спортове са твоя страст? Искаш да допринесеш за развитието им в България?

Ако искаш да помагаш със съдържанието на сайта, да пишеш новини, да взимаш интервюта от играчите и хората, които са част от общността, изпрати ни e-mail на office@esportsgo.bg