Гениалното Symmetra комбо на Sinatraa

Overwatch MVP Jay ‘Sinatraa’ Won за пореден път показа хитрост и добри познания в играта с нова, изключително креативна стратегия със Symmetra в дуел със Sombra.

Защитавайки Temple of Anubis Point A отвисоко, стриймърът слага телепортер в далечината, за да може безопасно да наказва противниковия отбор, който идва от лявата стаичка, и после бързо да се измъква.

След като минава няколко пъти през телепорта, за да стресира врага, той чува decloak репликата на Sombra зад себе си. В този момент “Sinatraa” отново се телепортира и бързо се обръща, за да изстреля напълно заредена right-click атака. Въпросната алтернатива атака на Symmetra нанася зашеметяващите 120 точки щета, когато е напълно заредена.

Sinatraa бе провъзгласен за OWL MVP през 2019 г.

Връщайки се повторно през телепортера си, “Sinatraa” позволява на героя си ценното време безопасно да зареди своята атака.

Sombra, бъдейки squishy герой, е готова бързо да се измъкне, когато кръвта ѝ падне опасно ниско. Поради тази причина е важно да нанесеш няколко по-сериозни burst атаки, за да няма възможност да се измъкне.

Най-хубавото нещо за тази стратегия е, че е изключително лесно да бъде копирана. Успех!

Leave a Reply

Your email address will not be published.