Василев разби Endpoint и доближи отбора си на крачка от нов финал

CS:GO отборът на българина Валентин “poizon” Василев Complexity продължава уверено напред в четвъртата седмица на турнира Home Sweet Home Cup. Нашето момче показа отлична игра в четвъртфиналния сблъсък с Endpoint и беше в основата на успеха с 2:0.

На първата карта Vertigo Complexity поведе още в началото и дръпна с 12:3 до размяната на страните като Т. Endpoint успяха да наваксат малко с рундовете до 13:9, но силите им стигнаха до там и тимът на poizon взе картата с 16:9. На Mirage имаше само един отбор и това бе Complexity. Василев бе над всички и завърши първи по почти всички индивидуални показатели. Експресната победа за точно 30 минути дойде при резултат 16:2.

Статистиката от втората карта Mirage е впечатляваща за Василев.

На полуфинала днес Complexity ще срещне Sprout, които се справиха с 2:1 с отбора на Salamander. В другия полуфинал се изправят Gambit Youngsters срещу Secret, които изхвърлиха отборът на Камен “bubble” Костадинов SMASH на четвъртфинала с 2:0. Финалът ще бъде по-късно тази вечер, а победителят ще заработи $ 30 000 от наградния фонд.