България с трета загуба на IsoNations Cup, Sanchez отново в Топ 100 в света

Отборът на България записа трета поредна загуба по време на силния международен FIFA 20 турнир IsoNations Cup. Нашите момчета бяха надиграни по категоричен начин от представителите на Саудитска Арабия с общ резултат 7:1, след 5:0 в първата среща и 2-1 в реванша. По този начин лъвовете остават на последната четвърта позиция в група Е и приключват участието си без победа. В предишните срещи нашите отстъпиха от отборите на САЩ и Австрия.

На първо място в групата категорично застава отборът на Саудитска арабия след много убедително представяне във всичките си срещи и три победи. Следва отборът на САЩ, а трети остават представителите на Австрия.

Междувременно, Сезер “Sanchez” Сабриев, който е един от най-добрите български FIFA играчи и сред представителите ни на турнира, записа пореден впечатляващ успях. Sanchez отново успя да влезе в Топ 100 в света във FIFA Ultimate Team след като не допусна нито една загуба и записа 30-0. Той също така се класира и за финалите на A1 Gaming League през септември заедно с jorjewin.