България стартира със загуба срещу Австрия на IsoNations Cup

България отстъпи на Австрия в първия мач от международния турнир по FIFA 20 IsoNations Cup, в който взимат участие представители на 28 държави. Нашите момчета водени от капитана Иван “drnightwatch” Чуров записаха равенство 1:1 като гости, но отстъпиха с 3:2 в реванша и с общ резултат 4:3 точките отиват за съперниците ни от Австрия.

Първата среща започна чудесно с гол през първото полувреме за българите, но момчетата не успяха да задържат преднината си и допуснаха изравняване в последните секунди на добавеното време на мача. Вторият мач също започна с гол за “лъвовете” още в първите минути, но австрийците успяха да изравнят бързо, а след това и да поведат в резултата още до 11-тата минута на двубоя. Разбъркване в наказателното поле на съперника позволи на българите да изравнят още през първото полувреме за 2:2. Бърза атака на Австрия в добавеното време на първата част се увенча с успех, а резултатът 3:2 се запази до края мача.

На България ѝ предстоят още сблъсъци със Саудитска Арабия и САЩ, които изиграха два много интересни мача. Първия донесе победа на Съединените щати с 4:0, но във втория те допуснаха загуба с 0:5 и по този начин Саудитска Арабия взе трите точки.