Американските военноморски сили в партньорство с DreamHack и ESL

Американските военноморски сили стартират партньорство с организаторите на събития DreamHack и ESL, и двете от които са собственост на MTG.

Според сделката, американските военноморски сили се превръщат в официален партньор на фестивалите DreamHack Anaheim и DreamHack Dallas.

Както на DreamHack Anaheim, така и на DreamHack Dallas, които ще се проведат съответно на 21-23 февруари и 22-24 май, американските военноморски сили ще бъдат домакини на LAN зона, където феновете ще могат да играят срещу военноморски офицери и ветерани.

Посетители ще могат да играят срещу военноморски офицери и ветерани.

Военноморският флот е развълнуван да си партнира с DreamHack и ESL“, споделя Brendan McLane, командир по подбор на военноморските сили. “Подобно на ВМС, еспортът изисква разнообразни умения и роли, и силен ангажимент за непрекъснато усъвършенстване. Нашето партньорство ще ни помогне да споделим на страстта на американския флот към състезанията с феновете на еспорта както на място по време на събитията на DreamHack в Северна Америка, така и чрез уникално онлайн съдържание по каналите на ESL.

DreamHack ще интегрира американския флот в своите излъчвания, включително DreamHack Open, и ще създаде брандирано съдържание, съсредоточено върху включванията на клона на въоръжените сили по време на своите събития, което ще се разпространява както в каналите на DreamHack, така и на ESL.

За нас е чест да изградим това партньорство с американския флот“, казва Marcus Lindmark, съизпълнителен директор на DreamHack. “Знаем, че играта е хоби за мнозина, които обслужват страната си, така че да обединим нашите фестивали в Анахайм и Далас с този уважаван военен клон е особено важно за нас. Военноморските сили ще донесат някои наистина уникални възможности на нашите фенове в САЩ и с нетърпение очакваме да предложим това преживяване на нашите участници.