Александър Геренски, собственик на BPro: Хората трябва да разберат, че не славата и парите са водещи, а екипната работа

Kомпанията ни винаги е целяла да обере негативите и да защити играчите, заяви Александър Геренски, собственик на BPro потърсен от EsportsGo за коментар на декларацията, която Викторио “SAiKY” Горанов публикува вчера в личния си Туитър профил. Геренски каза, че са поискали от играчите 48 часа време за реакция, което те обещали, но не спазили.

Поведението на Spyleader не е правилно и години наред сме му го казвали и е преустановявал работа с нас, но в случая поведението на играчите е нелоялно към техния лидер, тъй като те съзнателно са подготвяли компромати, въпреки че нито отношенията между тях са се променили, нито отношенията с BPro.

Според Генески BproGaming няма отношение към създалата се обстановка, но отчита липсата на работна етика и създадената грешна микросреда. Компанията му се е насочила към развитие на електронните спортове в страната, но не пряко инвестирайки в човешки ресурс, тъй като е ненадежно.

Това, което правят в социалните мрежи не е положително за БГ гейминга и отговаря на истината за отношенията между хората в отборите – има 2 фактора пари и интриги, заявя собственикът на BPro.

Хората трябва да разберат, че не славата и парите са водещи, а екипната работа. Един отбор от 5 човека е отражение на нашето подрастващо общество, но това е въпрос на по-дълга дискусия и анализ!